Monday, November 07, 2005

Dubbelpublicering

Berättade för Jörgen igår om min lilla blogg, om vad vi gjorde där och så. Han lät inte så värst entusiastisk. - Jaså ni grälar på bloggen, har ni sex där också...

Well hell no, men det är ju faktiskt så att i den här genren är det sådana här okända bloggar som är intressanta. Och sen finns det såklart en del politiska bloggar som är intressanta, men det är en annan sak. Journalister däremot borde förbjudas att blogga, i alla fall kända journalister. Jag vill inte veta vilka Viggo träffade på den eller den restaurangen innan han cyklade ner till nästa utdelning av något pris eller annat firande. De borde skärpa sig och börja koncenterar sig mera på välgenomtänkta och innehållsrika artiklar. Inte hålla på att dubbelpublicera sig i tid och otid.

Visst det är väl bra att alla börjat skriva vad och var som helst, men till sist kan man ju undra vem som ska läsa skiten? Tycker att DN-journalisten Ola Larsmo fick till det ganska bra i sitt inlägg... Men som sagt ovanstående gäller framför allt kända journalister och andra som slarvar runt. Det gäller inte mindre kända journalister, särskilt inte YuSies Mathimmel som har en självklar tonträff, vad sägs om tex människor man undvikt att hälsa på idag. Gott så!

4 Comments:

Blogger Space babe said...

Varför bloggar du inte???

3:20 PM  
Blogger Space babe said...

Blogga.

3:20 PM  
Blogger Space babe said...

Nä, nu får du ta och blogga lite.

12:47 AM  
Blogger Space babe said...

Kan inte du gå in och ändra i inlägget så att mitt namn försvinner? Jag vet att det är rätt fåfängt att försöka behålla den här halvdana anonymiteten, men vill ändå att det ska krävas en ansats till detektivarbete innan jag identifieras.

Puss!

4:11 AM  

Post a Comment

<< Home